2016-04-22 22:41:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Pihenésre lenne szüksége

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, szemben a Merkúrral. Rossz hangulatban ébred, nehezen kászálódik ki az ágyból. Töltse a délutánt a természetben, ez jobb kedvre hangolja!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr a Bika jegyében áll, szemben a Holddal. Gondolkodjon el egy kicsit a jövőjén, tegyen rendet a gondolatai között. Este menjen társaságba, és kapcsolódjon ki egy kicsit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Jupiter a Szűz jegyében van. Ma gyorsan végez a házi munkával, és még így is rengeteg energiája marad. Délután mozogjon egy kicsit, vagy szervezzen baráti találkozót.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez rengeteg energiát ad önnek, régóta halogatott feladatokkal is végezhet ma. A szerelmi energiák is felerősödnek az életében, ha teheti, estére szervezzen valamilyen romantikus programot a párjával.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll. Kellemes napra számíthat, a párkapcsolatába új energiákat hoz ez a bolygóállás. Ha ön egyedülálló, akkor ma menjen emberek közé, mert megismerkedhet valakivel, aki felkelti az érdeklődését.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében van, és a Merkúr is kedvező helyzetben áll a horoszkópjában. Egy barátjának szüksége van önre, ne utasítsa vissza, találkozzon vele! Máskor nehéznek tűnő problémákat is könnyen elsimíthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében jár, a Merkúr a Bika jegyében van. Bár alapvetően jó a hangulata, mégis kissé ingerlékeny lehet. Próbálja meg tisztázni, mi az, ami nyomasztja. Ha problémája van valakivel, akkor eljött az ideje a tisztázó beszélgetésnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Merkúr a Bika jegyében van. A hét legszebb napja lesz a mai! A teendőkkel gyorsan végez, és pihenésre is marad ideje. Este találkozzon a barátaival!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz és a Mars hatása már enyhül, de azért még érezhető. Ha ön egyedülálló, akkor ma nagy esélye van az ismerkedésre! A Hold a Skorpió jegyében áll, ez izgatottá és kissé feszültté teheti önt. Este menjen el szórakozni a barátaival!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Pihenésre lenne szüksége, egy nagy alvás után jóval szebb színben látná a világot. Nyugodtan kérjen segítséget a házi munkákhoz, nem kell mindennel egyedül végeznie. Este maradjon otthon, nézzen megy filmet, élvezze a nyugalmat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Eseménydús hetet tudhat maga mögött, jó lenne, ha a mai napot a pihenésnek szentelné. Ne rágódjon a munkahelyi dolgokon, próbáljon meg teljesen kikapcsolni. Ha az idő engedi, tegyen egy nagy sétát a közeli parkban, erdőben.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében jár, a Merkúr a Bika jegyében van. Örömteli napnak ígérkezik a mai, csak mozduljon ki a négy fal közül. Maradjon ki a családi vitákból, és ne hagyja, hogy mások elrontsák a hangulatát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: